Useiden vuosien ajan, ammattikokkien ovat kuluneet tunnetuimmista ja erotettavissa univormut tunnustettu yhteiskunnassa. Pitkä valkoinen hatut ja rapea kaksirivinen takit on tullut katkottua ravintola-; yhtenäinen kokki kuluu usein symboloi tyylikkyys, ammattitaito, puhtaus, ja yksinkertaisesti.
Kirkas, Bright White
Vaikka jotkut ravintolat sallia keittiöhenkilökuntansa kuluvat enemmän ainutlaatuinen univormut, yksinkertainen valkoinen takki on yleisin. Tämä koskee kahdesta syystä: ensinnäkin, valkoinen on heijastava väri. Sen sijaan absorboivat lämpöä propaani liesi, valkoinen tulee hylkiä sitä. Toiseksi on paremmat mahdollisuudet poistaa vaikeita tahroja, jos kokki takki voi valkaista. Lisäksi tahranpoistoaineita käyttäen valkaisuainetta kokki takki voi tehdä se näyttää hyvältä uutena.
Kaksirivinen takki
Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen harvinainen kertaa kokki pystyy astua ulos keittiöstä. Kaksirivinen edessä kokki takki on myös vuorattu symmetrinen painikkeilla. Tämä mahdollistaa kokki kääntää uloimman kerroksen ja siksi piilottaa tahroja, jotka poimitaan ylös taakse keittiön ovet.
Toque Blanche (valkoinen hattu)
Ei ainoastaan hattu pitää hiki ja hiukset pois ruokaa, se toimii myös hienostunut ilmastointijärjestelmä. Korkeus valkoinen hattu mahdollistaa lämmön tuuletus ja ilmankierto, pitää kokin pään viileänä.
layered Cotton
Laatu kokki takit tehdään kaksi kerrosta puuvillasta ja ovat usein palonkestävä. Kestävyys kankaan suojaa kokin luonnonvaraisista liekit, teräviä esineitä, ja öljy roiskia. Lisäksi kokit koulutetaan nopeasti poistaa niiden takit, kun kyseessä on kuuma öljyvuoto koska takin absorboi kuumaa nestettä sen sijaan, että se läpäisee ihon.
Lisätietoja Chef yhtenäinen myynnissä, sivuiltamme: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:
发表评论